Bestyrelsesvalget 2023 – Valget er åbent

Bestyrelsesvalget for 2023 er begyndt i Læger Uden Sponsor. Som medlem af Læger Uden Sponsor har du muligheden for at afgive din stemme. Valget kører fra 1. januar til 15. januar 2023.

Denne gang har fire kandidater meldt sig til at sidde i bestyrelsen for de kommende to år. Du kan læse om kandidaterne ved at klikke på “Bestyrelsesvalg” i menuen til højre, efter du har logget ind. Hvis du har nogen som helst problemer med at logge ind, så skriv til os.

Når du er kommet til siden for bestyrelsesvalget, kan du i bunden læse om kandidaterne. Herefter stemmer du ved at sætte krydser ved de kandidater du gerne vil have valgt ind i bestyrelsen. Du kan stemme på så mange kandidater du vil. Når du har sat krydserne klikker du på “Stem”. Nedenunder kan du se et eksempel – billedet er dog fra valget sidste år.

Udover valget af medlemmer til bestyrelsen, skal der også stemmes om et forslag til ændring af vedtægterne. Forslaget er følgende:

Såfremt der er vakante bestyrelsespladser, dvs. der ikke er valgt 10 bestyrelsesmedlemmer i bestyrelsen, råder bestyrelsen over de vakante pladser imellem de ordinære bestyrelsesvalg. Såfremt der i denne periode kommer en kandidat, kan bestyrelsen ved flertal godkende at denne kandidat træder ind i bestyrelsen. Kandidaten skal i det tilfælde på valg ved det næste ordinære bestyrelsesvalg.

Den 15. januar 2023 ved midnat lukker afstemningen, og så vil vi efterfølgende annoncere sammensætningen i den nye bestyrelse. Vi håber I som medlemmer vil bakke op om valget, da det er vigtig for os at I viser os opbakning til netværket.

Læger Uden Sponsor
Følg os

Skriv en kommentar